День цивільної оборони

20 травня 2017 р.

День цивільної оборони

 

     20 травня 2017 року в приватній Лінгвістичній гімназії пройшла низка заходів до Дня цивільної оборони.

  

     На цих заходах гімназисти вдосконалили свої теоретичні знання та практичні навики поведінки в екстремальних ситуація, перевірили здатність діяти правильно та швидко, щоб захистити своє здоров'я та життя.

       Куратори класів провели виховні години, де розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, ознайомили з планом дій під час радіаційної небезпеки. Також гімназисти мали можливість переглянути тематичні мультфільми і стіннівки, практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.

      Основну частину заходів підготував учитель допризовної підготовки юнаків  Довганюк Микола Григорович.

      Під керівництвом Миколи Григоровича була проведена тренувальна евакуації гімназистів. 

     

     Після того, як усі пошикувалися на вулиці, учні 10 класу продемонстрували виконання навчальних нормативів першої медичної допомоги в надзвичайних ситуаціях. Учениця 10 класу Кошова Поліна здійснила перев’язування постраждалого, а її однокласники показали, як правильно транспортувати травмовану людину до місця надання медичної допомоги.

                         

     Насамкінець учень 6 класу Дашковський Олександр та учень 9 класу Борисполець Нікіта продемонстрували всім навички користування порошковим вогнегасником, погасивши пожежу в мініатюрному бутафорському будиночку.

    

    День цивільної оборони пройшов цікаво, пізнавально та продуктивно.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта