Відпочинок у літньому таборі приватної Лінгвістичної гімназії

29 травня – 30 червня 2017 р.

 

Відпочинок у літньому таборі

приватної Лінгвістичної гімназії

 

     Настало літо - найпрекрасніша пора року! Саме влітку можна як слід відпочити і набратися сил. Це чудовий час, коли все квітне різноманітними барвами, повітря наповнене солодкими пахощами, співають птахи та яскраво світить сонце. Це найкраща пора для кожного школяра – пора довгоочікуваних канікул!

      Цьогоріч відпочинок у літньому таборі приватної Лінгвістичної гімназії був особливо насиченим і різноманітним. Для дітей було організовано цікаве й змістовне дозвілля. У супроводі вихователів гімназисти відвідували численні майстер-класи, лекції, ходили на сеанси у кінотеатр «Флоренція» та гуляли парком «Флоренція», розважалися та гралися у «АrtФабриці – Місто Lego»( ТРЦ Art Mall), розвивали свої творчі здібності, малюючи шедеври на асфальті, створюючи оригамі, пізнаючи мистецтво ошибана та багато іншого.

     

     

     

      Дітям дуже запамятався похід до київського океанаріуму. Тут вони познайомилися з величчю неймовірних жителів океану, дізналися про них багато нового та відчули себе справжніми дослідниками підводних глибин.

   

           

Перебуваючи у літньому таборі, гімназисти неодноразово відвідували дитячу бібліотеку №115 Деснянського району м.Києва. З 2 по 26 червня учні встигли побувати на багатьох масових заходах бібліотеки.

      Так, 2 червня група гімназистів побувала на святковому концерті до Міжнародного дня захисту дітей «Нехай же щирий сміх дитячий над Україною лунає», 7 червня учні відвідали майстер-клас «Квітка з сюрпризом», а 5 червня вирушили у екомандрівку «З життя тварин». 20 червня наші допитливі шукачі пригод вирушили у «Подорож до зірок» - цікаву лекцію з астрономії. А заключним заходом у бібліотеці став майстер-клас «Наш герб-тризуб», на якому дітей навчили малювати національний герб.

    


     Ще одним цікавим місцем, куди нашим гімназистам пощастило потрапити, була Галерея мистецтв Деснянського району. Разом із вихователями табору діти відвідали виставку картин «Мій Київ», майстер-клас із малювання на воді «ебру» та майстер-клас із алікації «Чарівні листочки».

     

     


     

     Після такої кількості цікавих майстер-класів та пізнавальних лекцій наші золоторукі всезнайки попрощалися з рідною гімназією на 2 місяці, щоб гарно відпочити і з новими силами розпочати новий навчальний рік.

                       

                         Бажаємо всім гарного відпочинку на літніх канікулах!

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта