Випукскний вечір 11 класу

26 червня 2019 р.

Випускний вечір 11 класу


     26 червня 2019 року родина приватної Лінгвістичної гімназії  зібралася з нагоди особливого свята.  Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади й мрії, дитинство і юність… У цей день гімназія проводжала учнів, які закінчили навчання в 11 класі.

     

      Учитися в школі - це справжнє мистецтво, яке потребує від учнів терпіння, старання, посидючості і креативності, винахідливості і прояву багатьох інших талантів! А випускний вечір - це заключний акорд шкільного життя.

       З вітальним словом до випускників звернулася директор гімназії Валентина Петрівна Дашковська, яка привітала усіх з цією  важливою подією,  побажала  знайти  своє  покликання  й наполегливо крокувати до нових звершень. Валентина Петрівна вручила випускникам атестати зрілості.

        

     Цей рік видався плідним для одинадцятикласників. Учні стали призерами районних, міських етапів предметних олімпіад, різноманітних конкурсів.

       

      Насамперед випускники подякували  засновнику гімназії Валентині Петрівні Дашковській   за  можливість  навчатися   в  такому  чудовому  закладі, за тепло й  затишок,  за родинну атмосферу. Зі словами вдячності звернулися випускники до вчителів, подякувавши за грунтовні знання, мудрі поради, любов і терпіння.


     

      Не оминули увагою випускники і найрідніших людей - дорогих батьків, які всі ці роки були поряд, допомагали долати труднощі, підтримували  та  оберігали від  життєвих негараздів. 

   

Зичимо вам, шановні випускники, наснаги, витримки,
впевненості у власних силах, енергії й натхнення для майбутніх звершень!
У добру путь!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта